Historien bag HR Alliancen

HR Alliancen er grundlagt i 2013 af Karin Damsgaard

Siden 2005 har jeg været beskæftiget med rekruttering og HR, dels i private produktions-, handels- og servicevirksomheder samt i en offentlig organisation inden for sundhedssektoren. Jeg har fungeret som en del af et HR team, ligesom jeg har haft det selvstændige HR ansvar med opgaver på såvel strategisk, som taktisk og operationelt niveau.

Mål

Min målsætning er at gøre HR synligt i hverdagen, at gøre HR håndgribeligt og forståeligt for alle i organisationen samt sikre, at HR gør en forskel – også økonomisk - og skaber værdi for organisationen.

Praksisnær tilgang

Min solide praktiske erfaring har jeg suppleret med en teoretisk viden – viden, som i dag er min værktøjskasse - men i hverdagen er jeg meget praktisk orienteret. HR skal virke for dig som leder og det er sjældent, at medarbejderne kan stoppes ind i en lærebog. Jeg kan godt tage udgangspunkt i nogle teorier i måden, jeg angriber en udfordring på, men den praktiske tilgang vægter tungest.

Motivation

Udover det hardcore HR, hvor jeg arbejder hands-on er jeg optaget af, hvordan vi bedst muligt motiverer medarbejderne til at præstere det optimale i hverdagen. Dette er en ledelsesopgave, som kræver konstant opmærksomhed. Derfor inddrager jeg ofte spørgsmålet ”hvad motiverer dine medarbejdere?” i min ledelsessparring, benytter værktøjer, der hjælper lederen til at blive klogere på sine medarbejdere i denne retning etc. Jeg tror på, at motivation er nøglen til at frigøre potentiale.

Netværk

I udviklingen af min egen virksomhed kender jeg vigtigheden af netværk. Mangfoldige oplevelser i diverse netværk inspirerer mig og giver nye ideer, som jeg kan gøre brug af inden for HR. Derfor vil du kunne møde mig i forskellige netværkssammenhænge i det omfang, jeg har mulighed for det.

Karin Damsgaard - indehaver af HR Alliancen

Ledige stillinger

Læs her, hvilke stillinger HR Alliancen pt. søger kompetente kandidater til.

HR Hvorfor?

Læs hvad HR Alliancen kan tilføre din virksomhed - måske ligger der uudnyttede ressourcer gemt.

Ydelser

Læs hvordan HR paletten tilpasses dit behov, og hvordan du kommer godt i gang...