Workshops og foredrag

For virksomheder

 Nedenstående workshops / foredrag, samt foredrag om andre emner, tilbydes også målrettet konkrete virksomheder, dog mod et beskedent honorar.

Kontakt os på telefon +45 30 26 37 97 og lad os høre, hvad I har behov for.

Eksempel

Hvad betyder den nye sygedagpengereform for medarbejderne?

Skab åbenhed omkring opfølgning på langtidsfravær og informér medarbejderne om den lovgivning, som du som leder er forpligtet til at følge.

Den øgede rummelighed, som virksomhederne skal udvise overfor langtidssygemeldte i form af tilbagevenden på fleksible vilkår kræver meget af de raske medarbejdere.

Start dialogen allerede nu med et oplæg, der beskriver baggrunden, hvor det er fastholdelse der er for øje, når vi følger op på fravær. Oplægget er en workshop, gerne med cases fra din virksomhed.

For netværksgrupper

HR Alliancen afholder gerne GRATIS workshops/foredrag for netværksgrupper om emner inden for HR. Varighed ca. 60 min. Vi indleder med et oplæg, som lægger op til interaktion og drøfter gerne erfaringer fra diverse organisationer.  

Her er eksempler på temaer. Har I andre ønsker, så kontakt os gerne og lad os drøfte dette.

Employer Branding

Kampen om de helt rigtige medarbejdere er hård i dag - og det går kun en vej - det bliver vanskeligere og vanskeligere at rekruttere og kandidaterne udvælger, hvor de gerne vil arbejde. Det er derfor vigtigt at gøre opmærksom på os selv som arbejdsplads, uanset virksomhedens størrelse, men hvordan differentierer vi os fra de andre i markedet. Hvad gør os til en unik arbejdsplads, og hvordan formidler vi budskabet?

Målgruppen er virksomhedsejere, direktører, HR- og marketingsansvarlige, der har ansvar for at brande virksomheden som arbejdsplads og i fremtiden tiltrække de rigtige medarbejdere.

HR i harehøjde

En kort introduktion til hvilken værdi de mest almindelige discipliner inden for HR kan tilføre en virksomhed, samt hvordan HR udøves ud fra et forretningmæssigt perspektiv.

Målgruppen er virksomhedsejere, direktører og ledere i mindre virksomheder, der ønsker at løfte virksomheden et niveau højere.

Den nye sygedagpengereform omsat til praksis

Hvad betyder det reelt for virksomhedens indsats i forhold til den sygemeldte? 

Og hvordan griber vi arbejdet an, så vi lykkes med at bevare den gode relation til medarbejderen og få Jobcentret som en medspiller i processen?

Hvor er forretningsbrillerne inden for disse rammer? Målgruppen er ledere med personaleansvar.

Et godt psykisk arbejdsmiljø og forebyggelse af stress

Hvordan lever vi op til arbejdsmiljøloven om at sætte det psykiske arbejdsmiljø på dagsordnen, og er stress ikke kun noget, som forekommer blandet medarbejderne i nabovirksomheden??

Få inspiration til, hvordan du får taget hul på processen om at drøfte, hvad der giver det gode psykiske arbejdsmiljø i din virksomhed.

Målgruppen er ledere og andre interessenter, der ønsker konkrete værktøjer til at forbedre det psykiske arbejdsmiljø og forebygge stress.

Booking

For booking af workshops og foredrag kontakt os på telefon +45 30 26 37 97 eller mail@hralliancen.dk.
Benyt gerne vores kontaktformular

HR Alliance

Ledige stillinger

Læs her, hvilke stillinger HR Alliancen pt. søger kompetente kandidater til.

HR Hvorfor?

Læs hvad HR Alliancen kan tilføre din virksomhed - måske ligger der uudnyttede ressourcer gemt.

Ydelser

Læs hvordan HR paletten tilpasses dit behov, og hvordan du kommer godt i gang...