Fra operationelt til strategisk niveau

HR Alliancen har stor erfaring med alle områder inden for hele HR paletten og varetager således HR opgaver fra den spæde start, hvor du ønsker at grundlægge HR i din virksomhed til enkeltstående projektopgaver i virksomheder, hvor HR har været prioriteret højt i mange år.

HR Alliancen arbejder hands-on og løser de opgaver, som du ikke får gjort i hverdagen. Vi foretrækker at sidde i din virksomhed, tæt på din hverdag – midt i kulturen hvor tingene sker. De fleste HR opgaver kræver dialog med virksomhedens ledere og medarbejdere. På den måde oplever I at være involveret i HR processen, men belastningen er minimal, da HR Alliancen udfører alt det praktiske og trækker i de in- og eksterne tråde.

Øget motivation, større effektivitet og kroner på bundlinjen er nogle af de mange gevinster ved et samarbejde med HR Alliancen, fordi DYGTIGE ledere bliver DYGTIGERE.

HR paletten præsenterer de mest gængse områder, som HR Alliancen beskæftiger sig med. Du vil opleve, at vi varetager alle niveauer - operationelt, taktisk og strategisk niveau. Ledelsessparring vil naturligt finde sted som en del af alle disciplinerne i paletten. Endvidere tilbydes coaching i sin oprindelige form.

Hvis du efterspørger ydelser, som ligger uden for vores speciale, er vi gerne behjælpelige med at finde den samarbejdspartner, der leverer præcis det, du efterspørger, og som matcher din virksomhed.

HR Alliancen

Ledige stillinger

Læs her, hvilke stillinger HR Alliancen pt. søger kompetente kandidater til.

HR Hvorfor?

Læs hvad HR Alliancen kan tilføre din virksomhed - måske ligger der uudnyttede ressourcer gemt.

Ydelser

Læs hvordan HR paletten tilpasses dit behov, og hvordan du kommer godt i gang...