Rekruttering

HR Alliancen har stor erfaring med rekruttering. Som HR partner får vi hurtigt en fornemmelse af din organisation og den kultur/det værdisæt, I tilbyder en ny kollega. Ved at vælge en HR partner til at forestå din rekruttering får du en dybere gennemgang af set-uppet i din organisation, så vi sikrer, at stillingen er korrekt i forhold til den øvrige organisation. I vores afdækning af stillingen får du derfor sparring på stillingsbeskrivelsen samt hvorledes du gør den attraktiv for at tiltrække rette kandidater. Vi har erfaring med rekruttering på alle niveauer, dog med undtagelse af direktørniveau.

Samarbejdet

HR Alliancen lægger op til, at vi danner en alliance omkring rekrutteringsprocessen på samme måde som med andre HR-opgaver. Det betyder, at du som ansvarlig leder får mulighed for at tage del i processen præcis på den måde, som du ønsker. Du sætter niveauet for indsigt og dialog. På den måde behøver du ikke føle, at rekrutteringen er "lagt ud af huset". Annoncering kan ske såvel i dit, som i vores navn og vi fremstår gerne som en intern medarbejder, hvis det virker bedre for dig. Hvis du ønsker det, går vi gerne skridtet videre og bidrager med viden omkring kontrakten og introduktionen af din nye medarbejder.

Etik

Under hele processen arbejder vi under høje etiske normer, og vi har hele tiden for øje, at vi repræsenterer din virksomhed overfor potentielle medarbejdere samt omverdenen generelt. Det er derfor vigtigt, at alle ansøgere får en positiv oplevelse af forløbet, uanset hvor langt i processen, de er med.

Pris

Prisen fastsættes efter stillingstype og organisationsniveau, men vi aftaler altid en fast pris. Kontakt os på telefon +45 30 26 37 97 for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde rette medarbejder til rette job.

HR Alliance

Ledige stillinger

Læs her, hvilke stillinger HR Alliancen pt. søger kompetente kandidater til.

HR Hvorfor?

Læs hvad HR Alliancen kan tilføre din virksomhed - måske ligger der uudnyttede ressourcer gemt.

Ydelser

Læs hvordan HR paletten tilpasses dit behov, og hvordan du kommer godt i gang...