HR paletten tilpasset dit behov

HR paletten indeholder generelle overskrifter inden for de mange muligheder som ansvarsområdet Human Resources byder på. Det ene område kræver ikke nødvendigvis det andet. Du kan således vælge, hvor mange ressourcer, du ønsker at afsætte til HR - det afhænger helt af dine mål og din strategi. 

HR strategien som grundlag 

I centrum af HR paletten finder du HR strategien, som danner grundlag for den kurs, der lægges for hele HR arbejdet. HR strategien kan være udarbejdet som en del af din forretningsstrategi, og du ønsker således HR Alliancens hjælp til hele eller dele af HR paletten. 

Alternativt kan vi bidrage til at udarbejde en HR strategi som fundament for det videre HR arbejde. Vigtigt er, at din HR strategi er i tråd med virksomhedens forretningsstrategi og arbejder i forlængelse af denne.

Fleksibel i forhold til dine behov 

HR Alliancen varetager gerne alle områder af HR paletten, men ligeså gerne dele af den – det afhænger helt af dine ønsker og behov. 

Lad os få en drøftelse af, hvordan HR Alliancen kan bidrage til successen i din virksomhed, så kontakt os på telefon: +45 30 26 37 97 eller via vores kontaktformular.

HR Alliancen

Ledige stillinger

Læs her, hvilke stillinger HR Alliancen pt. søger kompetente kandidater til.

HR Hvorfor?

Læs hvad HR Alliancen kan tilføre din virksomhed - måske ligger der uudnyttede ressourcer gemt.

Ydelser

Læs hvordan HR paletten tilpasses dit behov, og hvordan du kommer godt i gang...