Coaching - lederens personlige rejse til succes

I dag møder vi mange grene af coaching og begrebet coaching bruges i mange sammenhænge. Hos HR Alliancen præsenteres du for coaching i sin oprindelig form: Kun du kender svarene – din coach hjælper dig til at finde dem ved at spørge ind til det, du fortæller. Teknikken er simpel, det handler om aktiv lytning hos coachen og en nysgerrighed hos dig som fokusperson – nysgerrighed på løsninger og muligheder, som din verden ikke indeholder i dag. 

Personlig udvikling 

Coaching er et stærkt værktøj til at støtte op om en leder, som gennemgår/-fører en større forandringsproces. I forbindelse med forandringer kan der ofte være flere veje at vælge for at nå målet, men hvilken er bedst. Ved hjælp af coaching kan du gennemløbe mulighederne og dermed blive stærkere i din ledelsesgerning i forbindelse med forandringer.

Gennem en coaching-session bliver du udfordret på eventuelle begrænsende overbevisninger og fordomme, som forhindrer dig i at udvide dit verdensbillede og flytte dit mind-set. Du får klarhed over, hvor og hvordan du bedst prioriterer din indsats. Vær beredt på en personlig rejse, hvor du alene tager ansvar for og stilling til, hvordan du når dine mål – små som store. 

Baggrund 

HR Alliancens coach er certificeret ICC-coach og uddannet hos en af verdens mest anerkendte ICC-trainers og har siden sin certificering i 2008 opnået stor erfaring i at coache ledere og mellemledere i forskellige danske virksomheder.

Coaching HR Alliancen

Ledige stillinger

Læs her, hvilke stillinger HR Alliancen pt. søger kompetente kandidater til.

HR Hvorfor?

Læs hvad HR Alliancen kan tilføre din virksomhed - måske ligger der uudnyttede ressourcer gemt.

Ydelser

Læs hvordan HR paletten tilpasses dit behov, og hvordan du kommer godt i gang...