Insourcing

Her vil vi opstille et par eksempler på, hvorledes et samarbejde kan etableres, hvor du insourcer HR Alliancen som din HR partner:

Du har ingen HR-afdeling

Du ønsker at sætte fokus på HR i din virksomhed. Behovet vurderes til et mindre antal timer pr. uge, hvorfor du ikke ønsker at ansætte, da der er risiko for, at medarbejderen vil finde et job bestående af flere timer. 

Læs her eksempler på, hvordan du kommer i gang med HR - hvilke opgaver vi kan starte med, hvor meget du kan forvente at få for en give investering, f.eks. for kr. 10.000 pr. måned.

HR Alliancen er den ideelle løsning. Vi arbejder i din virksomhed, som var vi en intern medarbejder. Du modtager en faktura én gang om måneden på det aftalte timeforbrug og har i øvrigt ingen yderligere udgifter. Timetallet kan justeres med en måneds varsel, hvilket betyder en kort bindingsperiode for dig.

Du har en HR-afdeling

Din virksomhed har allerede en HR afdeling. Belastningen i afdelingen er imidlertid blevet for stor til de nuværende ressourcer, men der er ikke behov for endnu en fastansat medarbejder, da arbejdspresset varierer. Således ønskes en mere fleksibel løsning, hvor timetallet kan justeres. Her træder HR Alliancen til.

Vi arbejder gerne som en del af et eksisterende HR team i det omfang, der er behov for det. HR Alliancen sender en faktura én gang om måneden på det forbrugte timetal, og der er ingen yderligere udgifter. Samarbejdet kan opsiges/justeres med en måneds varsel.

HR Alliancen optræder herved som en fast kompetence, men en variabel omkostning

HR Alliancen

Ledige stillinger

Læs her, hvilke stillinger HR Alliancen pt. søger kompetente kandidater til.

HR Hvorfor?

Læs hvad HR Alliancen kan tilføre din virksomhed - måske ligger der uudnyttede ressourcer gemt.

Ydelser

Læs hvordan HR paletten tilpasses dit behov, og hvordan du kommer godt i gang...